Բաղադրիչներ՝
5 հատ նարինջ,
500 գրամ Իշխան ձուկ,
2 գլուխ սոխ,
1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,
1 թեյի գդալ ձիթայուղ,
5 թեյի գդալ համեմի սերմ,
1 թեյի գդալ կոճապղպեղ,
1 թեյի գդալ կարմիր կծու պղպեղ,
5 թեյի գդալ քիմիոն:
Պատրաստման եղանակը՝
Նարինջը կտրատեք խորանարդիկներով, ավելացրեք սոխը, ձիթայուղը, քերած կոճապղպեղը, քիմիոնը, կիտրոնի հյութը, չիլին, աղը և պղպեղը, լավ խառնել:
Գրիլի ապարատը տաքացնել միջին ջերմության, ցանցը և ձուկկը պատել ձիթայուղով, ավելացրել աղ և պղպեղ, կոճապղպեղով պատել և 2 կողմից տապակել:
Ձուկը դնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան նարնջի խառնուրդը լցնել և մատուցել:
0Comments