Ձուկը՝ նարնջով․ Հետաքրքիր և համեղ ուտեստ

Բաղադրատոմս

1

Բաղադրիչներ՝

5 հատ նարինջ,

500 գրամ Իշխան ձուկ,

2 գլուխ սոխ,

1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,

1 թեյի գդալ ձիթայուղ,

5 թեյի գդալ համեմի սերմ,

1 թեյի գդալ կոճապղպեղ,

1 թեյի գդալ կարմիր կծու պղպեղ,

5 թեյի գդալ քիմիոն:

Պատրաստման եղանակը՝ 

Նարինջը կտրատեք խորանարդիկներով, ավելացրեք սոխը, ձիթայուղը, քերած կոճապղպեղը, քիմիոնը, կիտրոնի հյութը, չիլին, աղը և պղպեղը, լավ խառնել:

Գրիլի ապարատը տաքացնել միջին ջերմության, ցանցը և ձուկկը պատել ձիթայուղով, ավելացրել աղ և պղպեղ, կոճապղպեղով պատել և 2 կողմից տապակել:

Ձուկը դնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան նարնջի խառնուրդը լցնել և մատուցել: