Սուրճի բաղադրատոմս, հանուն որի կցանկանաք արթնանալ

Մանրամասներ
սուրճ

Բաղադրիչներ (մեկ չափաբաժնի համար)

1. Սև սուրճ – 60 գ
2. Ջուր – 400 գ
3. Ձվի դեղնուց – 1 հատ
4. Ռոմ
5. Շաքարավազ – 4 թ/գ
6. Սերուցք

Պատրաստման եղանակը

1. Սուրճ եփել, լցնել բաժակների մեջ և թողնել՝ մի փոքր սառչի:

2. Ավելացնել շաքարավազի հետ հարած ձվի դեղնուցը և ռոմը:

3. Սերուցքը մատուցեք առանձին և ավելացրեք սուրճի մեջ՝ ըստ ճաշակի: