Բաղադրիչներ
1. Ցանկացած տեսակի թխվածքաբլիթ – 200 գ
2. Ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ – 200 գ
3. Թթվասեր – 100 գ
4. Շաքարավազ – 50 գ
5. Սուրճ – 1 թ/գ
6. Վանիլին
7. Կակաո
Պատրաստման եղանակը
1. Սուրճ պատրաստել, սառեցնել:
2. Բլենդերով հարել կաշնաթոռը, թթվասերը, շաքարավազը, վանիլինը: Պետք է ստացվի միասեռ զանգված:
3. Թխվածքաբլիթները մի քանի վայրկյան թաթախել սուրճի մեջ:
4. Շերտերով դասավորել թխվածքաբլիթները և կրեմը:
5. Այնուհետև քաղցրավենիքի վրա կակաո շաղ տալ և մեկ գիշեր թողնել սառնարանում:
0Comments