Բաղադրություն
Հավի կրծքամիս 300գ.
Ալյուր 1/4 բաժ.
Հավի արգանակ 1 բաժ.
Մեղր 1/4 բաժ.
Սոյայի սոուս 1/4 բաժ.
Սխտոր 1 պճեղ
Բրոկոլի 500գ.
Սոխ 1 հատ (փոքր)
Սունկ 300 գ.
Ձեթ
Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակ
1.Հավի կրծքամիսը լվանալ: Մեծ ամանի մեջ լցնել ալյուրը, դրա մեջ լցնել կրծքամիսը, հավասարաչափ ալյուրով պատելուց հետո տեղափոխել այլ ամանի մեջ:
2.Մնացած ալյուրը թողնել ամանի մեջ`սոուսի համար: Ալյուրի վրա ավելացնել հավի արգանակը, մեղրը, սոյայի սոուսը, մանրացրած սխտորը և 2ճ/գդ ձեթ, և խառնել:
3.1 ճ/գդ ձեթի մեջ տապակել հավի կրծքամիսը, տեղափոխել այլ ամանի մեջ: Տապակի մեջ մի քիչ ձեթ ավելացնել , մեջը լցնել մանրացրած սոխը, բրոկոլին. սունկը:
4.Տապակել այնքան, մինչև սունկը կփափկի: Այնուհետև ավելացնել սոուսը, անընդհատ խառնել, աղ, պղպեղ անել: Եռալուց հետո ավելացնել կրծքամիսը, ևս 3 ր. պահել , որից հետո վերցնել կրակից:
5. Բարի ախորժակ:
0Comments