Բաղադրիչներ
Ձու – 3 հատ
Կաթ – 1 թ/գ
Պանիր – 50 գ
Կարագ – 1 ճ/գ
Սև պղպեղ
Աղ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն կաթի հետ լավ հարել:
Տապակի մեջ հալեցնել կարագը: Տապակը պետք է լավ տաքացրած վիճակում լինի, այլապես օմլետը «օդային» չի ստացվի:
Հենց կարագը դադարի փրփրել, լցնել ձվակաթնային զանգվածը: Պետք է միանգամից բարձրացնել օմլետի այն հատվածը, որը պնդացել է, որպեսզի ձվային զանգվածը հոսի դրա տակ: Կրկնել մի քանի անգամ:
Պատրաստ լինելուց 1 րոպե առաջ օմլետի կեսի վրա քերած պանիր շաղ տալ և պատրաստել ևս 20 վայրկյան:
Բահիկի օգնությամբ փաթաթել օմլետը՝ պանրային մասը ծածկելով մյուս մասով: Անջատել կրակը և թողնել ևս 30 վայրկյան:
0Comments