Բաղադրիչներ
սպագետտի - 250 գր
պանիր - 150 գր
խոզապուխտ - 200 գր
կարագ - 40 գր
լոլիկի մածուկ - 2 ճ/գ
օրեգանո - 0,5 թ/գ
դափնու տերև (лавровый лист) - 1 հատ
սխտոր - 2 ատամիկ
շաքարավազ - 1 պտղունց
աղ
Պատրաստման եղանակ
Խոզապուխտը երկար-երկար կտրատե
Պանիրը քերիչով անցկացնել
2 ճ/գ լոլիկի մածուկը լցնել 1 բաժակ սառը ջրի մեջ
Ավելացնել օրեգանոն, 2 պտղունց աղը, 1 պտղունց շաքարավազն ու լավ խառնել
Կարագն ու խոզապուխտը լցնել տապակի մեջ և 5 րոպե եփել միջին ուժգնության կրակի վրա։
Ավելացնել սոուսը
Ավելացնել դափնու տերևն ու ճզմած սխտորը։ Լավ խառնել, ապա 5-7 րոպե շոգեխաշել
1,5 լ ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել 1 թ/գ աղը, սպագետտին եփել, ապա քամել ջուրը
Տաք սպագետտիին ավելացնել պանիրը, ապա՝ տաք սոուսը
Լավ խառնել, որպեսզի պանիրը վերջնականապես հալչի
Մատուցել անմիջապես
0Comments