Շեֆ խոհարար Մաուրո Կոլագրեկոն Ֆրանսիա եկել էլ առանց որեւէ կոպեկի եւ առանց լեզվի իմացության, բայց նա զինված էր մեծ նպատակներով, եւ ամենակարեւորը՝ տաղանդով:
13 տարիների ընթացքում Mirazur-ը ոչ միայն իր դիրքերն ամրապնդեց խոհարարական Օլիմպում, այլեւ ստացավ ոչ պակաս կարեւոր մրցանակ՝ «Միշլենի» 3 պատվավոր աստղ:
Նրանք, ովքեր երբեւէ ճաշել են Mirazur-ում, այն նկարագրում են՝ որպես աշխարհի հրաշալիքներից մեկը, որն ունի աննկարագրելի տեսարան դեպի ծովը: Կոլագրեկոյի հայտնի ուտեստներից մեկը լցոնած ձուկն է՝ քաղցր կարտոֆիլով, մյուսը՝ շամպինյոնով ֆրիկասեն:
Լատինաամերիկացի խոհարարների հաջողությունն ապացուցվել է նաեւ մեքսիկուհի Դանիելա Սոտոյի՝ «Լավագույն կին շեֆ խոհարար» անվանակարգում հաղթանակով:
Աշխարհի լավագույն 50 ռեստորանների մրցանակաշխության արարողությունն անց է կացվել Սինգապուրում:
0Comments