Բաղադրիչներ
1. Կաթնաշոռ – 600 գ
2. Շաքարավազ – 60 գ
3. Ձու – 3 հատ
4. Սպիտակաձավար – 180 գ (80 գ՝ կաթնաշոռի մեջ, 100 գ՝ թավալելու համար)
5. Չամիչ – 50 գ
6. Աղ – 1/4 թ/գ
7. Բուսայուղ – 100 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Պատառաքաղով տրորել կաթնաշոռը, հետո ավելացնել ձուն և լավ խառնել:
2. Ավելացնել 80 գ սպիտակաձավար, շաքարավազ և աղ, խառնել և թողնել մի քանի րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարն ուռչի:
3. Զանգվածին ավելացնել լվացած և չորացրած չամիչ:
4. Գդալով վերցնել կաթնաշոռային զանգվածը, թավալել սպիտակաձավարի մեջ, ձևավորել պանրիկներ:
5. Տապակել պանրիկները բուսայուղով՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:
6. Մատուցել թթվասերի կամ մուրաբայի հետ:
0Comments