Բաղադրիչներ՝
60 գրամ ձողիկ
5 ճաշի գդալ խտացրած կաթ
Կես թեյի գդալ կարագ
100 գ կոկոսի փաթիլ
Գետնանուշ
Պատրաստման եղանակ՝
Ձողիկներն աղացեք։
Ավելացրեք կարագն ու խտացրած կաթը։
Զանգվածը լավ միախառնել, դնել սառնարան 1 ժամ։ Այդ ընթացքում բովել գետնանուշը։
Ձողիկով զանգվածը հանել սառնարանից, փոքր մասերի բաժանել, կենտրոնում դնել գետնանուշը, գնդիկներ ստանալ։
Թաթախել կոկոսի փաթիլների մեջ։
Դնել սառնարան 5 րոպե։
0Comments