Պատրաստեք ամենասիրելի Ferrero Rocher կոնֆետները՝ տնային պայմաններում

Համը, պարզապես, կհիացնի ձեզ

Բաղադրիչներ

  1. Նութելա – 200 գ
  2. Մանրացրած ընկուզային վաֆլի – 100 գ
  3. Շոկոլադ – 150 գ
  4. Բոված և մանրացրած պնդուկ – 150 գ
  5. Ամբողջական բոված պնդուկ – 12 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Խառնել մանրացրած վաֆլին, մանրացված պնդուկը և նութելան:
  2. Դնել սառնարանը մոտ 30 րոպե՝ մինչև պնդանալը:
  3. Հետո շոկոլադային զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, յուրաքանչյուրի մեջ մեկ հատ ամբողջական պնդուկ տեղավորել:
  4. Պատրաստի գնդիկները շարել ափսեի մեջ և դնել սառնարանը:
  5. Հետո հալեցնել շոկոլադը գոլորշու օգնությամբ և գնդիկները թաթախել շոկոլադի մեջ:
  6. Գնդիկները շարել ցանցի վրա:
  7. Նորից դնել սառնարանը՝ մինչև լրիվ պնդանալը: