Բաղադրիչներ
գազար - 2 հատ
երշիկ - 400 գր
վարունգ մարինացված - 5 հատ
ոլոռ կանաչ պահածոյացված - 1 տուփ
եգիպտացորեն պահածոյացված - 1 տուփ
վարունգ - 1 հատ
թթվասեր - 5 ճ/գդ
աղ - ըստ ճաշակի
պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Գազարներն ու վարունգն անցկացնում ենք քերիչով, այնուհետև կտրատում ենք երշիկն ու մարինացված վարունգը: Աղցանի բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք, ավելացնում աղը, պղպեղն ու թթվասերը:
Ահա և վերջ: Բարի ախորժակ:
0Comments