Բաղադրիչներ
1. Անյուղ կաթնաշոռ – 400 գ
2. Ձու – 1 հատ
3. Ալյուր – 2 ճ/գ
4. Բանան – 5 հատ
5. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բանանը վերածել խյուսի:
2. Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն և այլուրը, լավ խառնել:
3. Այնուհետև բանանի խյուսը լցնել կաթնաշոռային զանգվածի վրա:
4. Լցնել թխման համար նախատեսված տապակի մեջ: Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, 20 րոպե:
5. Մատուցելիս կարելի է զարդարել կարամելային սոուսով կամ հարած սերուցքով:
0Comments