Բաղադրիչներ
1. Բանան – 2 հատ
2. Խոզապուխտ – 100 գ
3. Կիտրոնահյութ – 2 թ/գ
4. Պանիր – 100 գ
5. Մաղադանոս
6. Սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
7. Մայոնեզ կամ թթվասեր – 1 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բանանն օղակաձև կտրատել և կիտրոնի հյութով ցողել, որպեսզի չսևանա:
2. Քերիչով անցկացնել պանիրը և խոզապուխտը: Մաղադանոսը մանր կտրատել:
3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել, ավելացնել թթվասեր կամ մայոնեզ: Աղցանը զարդարել՝ ըստ ցանկության:
0Comments