Դեմքի դիմակ ավոկադոյից

Որպեսզի ոչ միայն խոնավեցնեք, այլեւ մաքրեք դեմքը, դիմակի զանգվածին ավելացրեք ոչ մեծ քանակությամբ ցորենի կամ կարտոֆիլի ալյուր

Ավոկադոն ոչ միայն էկզոտիկ միրգ է, այլեւ կոսմետիկական դիմակների անփոխարինելի բաղադրիչ: Ավոկադոյից դիմակները դեմքի մաշկը թարմ եւ շողուն են դարձնում: NEWS.am STYLE-ն իր ընթերցողներին առաջարկում է ավոկադոյից երկու փորձված դիմակի բաղադրատոմս:

Դիմակ ստեպղինով եւ սերուցքով

1 ճաշի գդալ ավոկադոյի միջուկը խառնեք 1 ճաշի գդալ քերած ստեպղինին: Զանգվածին ավելացրեք 1 ձվի դեղնուց, 1 թեյի գդալ յուղոտ կաթնային սերուցք եւ 1 ճաշի գդալ մեղր: Լավ խառնեք: Դիմակը հաստ շերտով քսեք դեմքին, 15 րոպե անց լվացեք տաք ջրով:

Նման դիմակը ոչ միայն լավ սնուցում է մաշկը, այլեւ հաասարեցնում է դրա կառուցվածքը, ձգում եւ տոնուս հաղորդում:

Դիմակ կիտրոնի հյութով

1 ճաշի գդալ ավոկադոյի միջուկին ավելացրեք 1 ձվի սպիտակուց եւ 1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ: Խառնեք, քսեք դեմքին՝ թողնելով 10-15 րոպե:

Որպեսզի ոչ միայն խոնավեցնեք, այլեւ մաքրեք դեմքը, դիմակի զանգվածին ավելացրեք ոչ մեծ քանակությամբ ցորենի կամ կարտոֆիլի ալյուր: