Եթե սկսել եք պահք պահել, ապա այս կոտլետները հեն ձեզ համար են: Պատրաստեք և վայելեք:
Բաղադրիչներ
Գազար – 2-4 հատ
Բուսայուղ – 3-4 ճ/գ
Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ
Ալյուր – 2 ճ/գ
Պաքսիմատ – 2 ճ/գ
Աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Սպիտակաձավարը լցնել թասի մեջ, ավելացնել եռացրած ջուր և թողնել 10 րոպե:
Գազարը եփել, սառեցնել և մաքրել: Հետո անցկացնել քերիչով:
Ավելացնել ալյուրը, սպիտակաձավարը և աղը: Լավ խառնել:
Ձևավորել կոտլետներ և թավալել պաքսիմատի մեջ:
Թավան դնել կրակի վրա, ավելացնել բուսայուղ և 3-4 րոպե տապակել երկու կողմից:
Դնել թղթե անձեռոցիկի վրա, ազատվել ավելորդ յուղից և մատուցել:
0Comments