Ձմերուկով սմուզի՝ «Казбек» ռեստորանի շեֆ-բարմենի բաղադրատոմսով

Մատուցել՝ զարդարելով անանուխի թարմ տերևով

Elle.ru-ը ներկայացնում է Մոսկվայում գտնվող «Казбек» ռեստորանի շեֆ-բարմեն Ստեփան Կուտիմսկու սմուզիի բաղադրատոմդը:

Բաղադրիչեր

1. Ձմերուկ – 100 գ
2. Ազնվամորու խյուս – 100 գ
3. Ռեհան – 5-7 տերև
4. Սառույց – 100 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձմերուկից հեռացնել կեղևը և կորիզները:

2. Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ՝ ներառյալ սառույցը, և հարել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Մատուցել՝ զարդարելով անանուխի թարմ տերևով: