9 տարբերակ խմելու ջուրը ավելի համեղ և օգտակար դարձնելու

Բոլորս էլ գիտենք շատ ջուր խմելու օգտակարության մասին, բայց ամեն օր այն սովորական վիճակում շատ չափաբաժնով խմելը՝ հնարավոր չէ

1. Լիմոն և ելակ 

լիմոն և ելակ

2.Նարինջ, լայմ և լիմոն

նարինջ, լայմ, լիմոն

3.Անանուխ և արքայախնձոր

անանուխ , արքայախնձոր

4.Ազնվամորի և լայմ 

ազնվամորի, լայմ

5. Մոշ և շաֆլեյ

Մոշ և շաֆլեյ

6.Իմբիր, արքայախնձոր և նարինջ

հյութ

7. Ձմերուկ և ռոզմարին

Ձմերուկ և ռոզմարին

8. Վարունգ և անանուխ

անանուխ, վարունգ

9.Մրգային սառույց

սառույց