Բաղադրիչեր
Խմորի համար՝
1. Ալյուր – 1 բաժակ
2. Խտացրած կաթ – 1 բանկա
3. Ձու – 2 հատ
4. Փխրեցուցիչ – 0.5 -1 թ/գ
5. Աղ – 1 պտղունց
6. Սոդա
Կրեմի համար՝
1. Եփած խտացրած կաթ – 250 մլ
2. Թթվասեր – 250 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Խմորը պատրաստելու համար ձվերը հարել խտացրած կաթի հետ, ավելացնել ալյուրը, փխրեցուցիչը և սոդան: Խառնել:
2. Թխել 5 շերտ 180 աստիճան ջեռոցում, 5 րոպեի ընթացքում:
3. Կրեմի համար թթվասերը խառնել եփած խտացրած կաթի հետ:
4. Տորթի շերտերը պատել կրեմով:
5. Զարդարել ըստ ցանկության:
0Comments